Klanten Ophalen vanaf Schiphol niet meer mogelijk ! i.v.m. verscherpte veiligheidsmaatregelen

30-07-2016 19:51

Normaal gesproken halen wij u graag op vanaf Schiphol , voor de beste service en de beste prijs , maar helaas word dit sinds eind Juli 2016 voor ons bemoeilijkt .

De omstandigheden op Schiphol hebben op dit moment de grootste impact op ons , dan ooit van te voren .

In verband met  verscherpte veiligheidsmaatregelen op Schiphol is het , sinds 28 Juli bijna onmogelijk geworden om onze klanten weer op te halen vanaf Schiphol ,Meestal halen wij onze klanten op , vanaf de buitenste ring van de vertrekhallen of indien het niet anders kan , vanaf de parkeergarage bij de aankomsthal .
 
Nu is het zo dat alle voertuigen zowel particulier als taxi , boven bij de vertrekhallen en beneden bij de aankomsthallen , vooral overdag en 's avonds weggestuurd worden of tevens worden gecontroleerd .
Met als gevolg dat de parkeergarages ook verstopt raken , 
Dit bemoeilijkt onze extra service , daarom hebben wij helaas besloten , voor uw en onze veiligheid , om niet meer op te halen vanaf Schiphol .
 
Het heen brengen word ook vertraagd door deze extra veiligheidsmaatregelen  , wij verzoeken u om dan ruim een uur eerder dan normaal van te voren reserveren.
 
Wij adviseren u , voor uw eigen veiligheid om vanaf de aankomsthallen , meteen naar de officiële Taxistandplaats toe te lopen .
Laat u ook niet ophalen door familieleden , het is nu koffers pakken en snel wegwezen .
 
Het spijt ons ten zeerste u dit u te moeten mededelen .
 
Lees ook :