Nieuws : Leidseplein op de schop ! Wegbrengen/ophalen alleen in de buurt mogelijk !

02-09-2015 13:04

Bij Taxi Nieuwer-Amstel Taxi Service Amstelveen is het mogelijk om met PIN of Credit Card te betalen , reserveringen van en naar Schiphol zijn ook mogelijk , vervoer is voor maximaal 6 personen met bagage en door de avond en nacht service kan Taxi Nieuwer-Amstel Taxi service Amstelveen u vervoeren naar uw gewenste uitgaansgelegenheid of luchthaven in de nacht .

Wist u overigens dat het Leidesplein dit jaar volledig op de schop gaat ? De Gemeente Amsterdam is bezig om dit plein tot een voetgangers gebied te renoveren , het is zelfs zo dat de brug naar het Leidseplein word gesloopt en herbouwd waardoor het plein vanaf dat moment permanent niet meer per auto bereikbaar is .                             

Dat betekent dat wij u niet meer op het plein kunnen afzetten maar ergens waar u in de buurt er verder heen kunt lopen , meestal zijn voor het Mariott Hotel , NH City Centre en Park Hotel bij het Holland Casino de juiste laad en losplaatsen voor taxi's . Het zijn ook de plekken waar wij graag met u afspreken voor de terugweg .

Voor het wegbrengen en ophalen Rembrandtsplein is de brug op de Herengracht Utrechtsestraat de enige mogelijkheid , voorheen was het het Torbeckeplein maar dat is inmiddels verleden tijd omdat taxi's daar niet meer mogen laden en lossen .  

Vanaf het najaar 2015 wordt de nieuwe Taxistandplaats Centraal Station geopend en die bevind zich aan de achterkant van het station , dat betekend dat wij u dan dichterbij het station kunnen afleveren weliswaar met een kleine omweg indien u slecht ter been bent  , maar meestal lossen wij onze klanten bij het Victoria hotel aan de overkant van het station , waarbij u even kunt oversteken .